Skrabelod DIY

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Det populære skrabelod mange laver op til konfirmationen , min mor og far vil gerne give min nevø et skrabelod i år, så det fixede jeg. ♥️

Jeg har designet det i programmet photoshop og printet det på a4 fotopapir (inspireret af https://inaina.dk), rammen du vælger skal være med glas i for at gøre det letter at skrabe, Jeg anbefaler man laver det max et par dage før da akrylmaling kan sætte sig så meget at det bliver svært at skrabe.

Jeg hældte 2 spsk. sølv akrylmaling ( du kan bruge den akrymaling du vil) og 1 spsk. klar opvaskemiddel. testede det ved at lave et lille lag og føntørrede det og tjekkede om det nemt kunne skrabes af når det var tørt. hvis du oplever det ikke gør så skal der lidt mere opvaskemiddel i. Men lav en lille test først.

Inden jeg maler skære jeg malertape i mindre stykker, måler mellem rummet op, og minusser 1mm fra målet.

Du kan vælge at gøre som foroven at finde en skæremåtte hvor der er mål på, så det nemt og hurtig at måle tapen, eller sætte et stykke malertape på et skærebræt, mål ud, sæt en prik i hver ende, og sæt herefter lineal op og skær hele vejen hen.

man kan også bare vælge at lave en stor firkant hvis man vil gøre det lidt letter.

Jeg pensler det herefter på, giver det ca. 4-5 lag, hvis du lige som jeg ikke har tålmodighed til at vente så brug en føntørre i mellem hvert lag, sidste lag lod jeg ikke tørre, da jeg vil være bange for at rykke noget af malingen med malertapen, hvis det var helt tørt. tag det meget stille og roligt af tapen.

Ret evt. til med sådan en skraber til komfuret for en mere lige kant 🙂

Skrabelod filer A4 str. til salg

Jeg sælger disse 4 slags konfirmation designs og de to studenterhuer designs(kan lave huer med andre farvetbånd), ved pige og drenge konfirmation skrab, kan man vælge imellem , lyst, mørk og rødhåret. Skriv til joanbaggerandersen@gmail.com eller kontakt mig herinde på insta på @Krea_magi designet vil blive sendt på mail i en .PDF fil du bestemmer selv beløbet i begge felter, og en kort tekst i bunden, man kan ikke få billeder sat ind. koster 75 kr for en tilpasset fil efter dine ønsker.