Påske Chokolade

Disse chokoladebar har jeg lavet af hvidchokolade, pyntet med krymmel og chokolade kaniner og æg. Min form er en silikoneform normalt til kage stykker, den ikke købt her i Danmark. men du kan også bruge en muffin form eller hvad du nu har liggende der er i silikone, man kan også vælge at gøre det på et stykke bagepapir.

Fremgangsmåde:

  • Start med at smelt chokoladen over et vandbad ( Det vil være bedst hvis du temperer den op på 40 grader og poder den ned på 28-29 grader) det ikke noget man skal.
  • Del herefter farven op i de antal skåle du ønsker farverne i.
  • Det skal ikke gå alt for langsomt da chokoladen kan sætter sig lidt hurtig, især hvis du ikke har tempereret den kan det gå lidt stærkt.
  • kom nu chokolade farven i jeg bruger bla. ¨Sugarflair¨ og ¨Roxy & Rich¨ (opvarm den lige før du starter med at smelte chokoladen.)
  • Nu tager du skifte vis en klat med en teske af hver farve i den form du nu har liggende, jeg tager en teske og køre en lille smule igennem. og banker silikoneformen et par gange i bordet for at få glat overflade og luft bobler væk.
  • Så det tid til at pynte med hvad du nu har lyst til.
  • Tag dem gerne i køleskabet i 10 minutter og så de lige til at poppe ud.