Påske Chokolade

Disse chokoladebar har jeg lavet af hvidchokolade, pyntet med krymmel og chokolade kaniner og æg. Min form er en silikoneform normalt til kage stykker, den ikke købt her i Danmark. men du kan også bruge en muffin form eller hvad du nu har liggende der er i silikone, man kan også vælge at gøre det på et stykke bagepapir.

Fremgangsmåde:

  • Start med at smelt chokoladen over et vandbad ( Det vil være bedst hvis du temperer den op på 40 grader og poder den ned på 28-29 grader) det ikke noget man skal.
  • Del herefter farven op i de antal skåle du ønsker farverne i.
  • Det skal ikke gå alt for langsomt da chokoladen kan sætter sig lidt hurtig, især hvis du ikke har tempereret den kan det gå lidt stærkt.
  • kom nu chokolade farven i jeg bruger bla. ¨Sugarflair¨ og ¨Roxy & Rich¨ (opvarm den lige før du starter med at smelte chokoladen.)
  • Nu tager du skifte vis en klat med en teske af hver farve i den form du nu har liggende, jeg tager en teske og køre en lille smule igennem. og banker silikoneformen et par gange i bordet for at få glat overflade og luft bobler væk.
  • Så det tid til at pynte med hvad du nu har lyst til.
  • Tag dem gerne i køleskabet i 10 minutter og så de lige til at poppe ud.
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.