Nissen flytter ind

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Nissen flytter ind, Gratis Print-selv flyttekasser, skilte og bånd.

Jeg har lavet en lille video neden under her på hvordan de nemt foldes og limes sammen.

Overvågnings skiltet tænkte jeg sagtens kunne hænge når nisse døren er sat op også 🥰✨♥️

Lidt info om stolperne til afspærringsbåndet, de lavet ud af et papsugerør, selvhærdende ler og en perle på toppen.

Jeg startede med at rulle en kugle og trykkede den flad, klippede sugerøret i mindre stykker fik 3 ud af et sugerør, og satte det ned i leret, dagen efter tog jeg sugerøret op lod det tørre lidt mere, og så gav jeg det en gang hvid akrylmaling, herefter penslede jeg hobbylim på og dryssede hvid glimmer over det hele. På med sugerøret igen og til sidst limede jeg perlen på🥰 i princippet kan man jo også lave den ud af leret, hvis man ikke har en stor perle 🥰🎅🏻

Husk alt efter papir og printe indstillinger kan farverne og kvalitet svinge på dine print. Disse passer til en hel a4 side.
Jeg vil anbefale at printe på karton, da det gør dem mere robuste, evt. lim dem på karton efter de printet hvis det ikke er muligt at print på karton.

Man kan skære toppen op hvis man ønsker de skal være åben for oven.

Disse print må bruges til privat brug og gaver, må ikke benyttes til salg.

DEL IKKE mine billeder inde på facebook, hvis man ønsker at dele dem med andre, linker man til denne side, da du forringer kvalitet af billederne ved at ligge dem derind, når folk så gemmer billedet derinde bliver det grumset når det bliver printet ud.

Download flyttekasserne herunder:

Download Skilte & bånd herunder: