Nedtælling til fødselsdag

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Jeg har lavet fødselsdags nedtællings ark i A4 str. De fleste børn spørg ofte hvor mange dage skal jeg sove før det min fødselsdag, nu har jeg gjort det lidt nemmer for de små at holde øje selv.

Jeg har lavet en gurilande, hvor barnet så skal klippe en af hver dag, og så kan man jo selv bestemme hvornår nedtællingen skal starte.

Disse print må KUN bruges til privat brug, og kun til dette print. filerne må ikke deles, man deler ikke billederne på facebook eller andre steder, men i stedet linker man til mit indlæg, hvis man gerne vil dele det, du forringer desværre kvaliteten af printet ved kun at dele billedet, plus der er copyrigh på disse, acceptere venligst dette tak <3 🙂

Print altid på højest kvalitet og uden ramme hvid du ønsker det skal fylde hele siden, farverne kan skifte lidt alt efter printe indstillinger og type af papir.

Download og print her, og få jeres barn til selv at udfylde felterne: