Murstens spøgelser

Så blev de søde spøgelser som jeg har malet på mursten færdig, Livo og jeg fandt murstene på stranden, det derfor de har de fine runde hjørner da de skyllet op på stranden.

Fremgangsmåden ses under de forskellige billeder.

  1. Jeg starter med at vaske murstenene ordenligt rene under vand, lad dem tørre helt igen.

2. Jeg hælder noget hvid træ og metal maling op i en beholder (bruger selv en lille maJs dåse)., grunden til jeg har valgt det, er jeg synes det holder bedre til ting der skal stå udenfor. herefter hælder jeg det der svare til en halv teske vand i, for at gøre den lidt mere flydende, der skal selvfølgelig mere i hvis du bruger mere maling end jeg gør. den må ikke blive for tynd konsistensen, den skal stadig være tyk.

3. Nu hælder jeg en klat ganske alm. akryl maling i røre den helt ud, så den er ensfarvet, herefter en glat mere, men denne gang røre jeg kun ganske lidt.

4. så det bare at begynde at hælde hen over stenen.

5. Når du har hældt det over du vil , skal du lige lade den stå i en 5 minutter, da der stadig vil glide maling ned, og så flytter du den et nyt sted hen, ellers vil det der er faldet til bunden sætte sig fast sammen med stenen når det tørre.

6. Mine står under halvtag så har ikke givet dem lak, men hvis de skal stå et sted der kan regne på dem, så vil jeg give dem noget lak.

Jeg har også lavet et halloween spøgelse på en mursten HER