Miniature Pokemon Mappe

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Elsker jeres børn pokemon samlekort, så vil denne her være sjovt at lave til nissedøren.

Jeg har lavet nogle filer klar til jer som kan bruges til at lave en miniature Pokemon mappe.

Der ligger lidt forskellige DIY på disse bøger på pinterest, men jeg har selv valgt at følge MR.Creative DIY på youtube, link til DIY video lige HER 🙂

Jeg har brugt Glossy fotopapir til at printe på, du kan selv bruge lige det du vil. og så har jeg har limet mappen på en stykke sort karton for at gøre den mere robust. og så har jeg har brugt gennemsigtigt selvklæbende bogbind vinyl til siderne kan købes i bla. bog og ide, legetøjs kæden og mange flere steder, måske i endda har noget liggende efter at binde skolebøger ind.

Husk alt efter papir og printe indstillinger kan farverne og kvalitet svinge på dine print.
Disse print må bruges til privat brug og gaver, må ikke benyttes til salg.

DOWNLOAD Pokemon kort og Pokemon Mappe lige her: