Marengs emoji poo

Mine æg har altid stue temperatur inden jeg begynder, da kolde æg kan gøre det svært at piske den stiv, jeg gør også altid min røremaskine (skål og piskeris) rent med en serviet med lys eddike på, for at være sikker på der ikke sidder fedt eller andet der kan gøre det umuligt at piske den stiv.

Kyskage opskrift på 23 poops:

 • 2 æggehvider
 • 130 gram sukker
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • Brun pastafarve
 • Royal icing til mund

Fremgangsmåde:

 • Jeg starter med ar hælde lidt over halvdelen af sukkeret i med æggehviderne pisker i et minuts tid og hælder derefter resten i, lader den køre igen på højhastighed, efter et par minutter putter jeg den brune farve, og lader den køre til den er helt stiv og kan lave små toppe.
 • Jeg sætter aldrig min ovn højer end 90 grader og så på varmluft, disse emoji her har jeg givet 1 time og 30 minutter husk ovne varmer forskelligt så hold lige øje, alt efter størrelse på dine marengs ændre tiden sig også. Jeg vil feks kun give alm. str. kyskage str. 1 time og 10 minutter i min ovn.
 • Når de er færdige åbner jeg ovnen på klem med en grydeske og lader dem stå i ovnen til ovnen er kold, eller dagen efter.

Se videoen nedenfor for at se hvordan jeg laver dem.

Jeg bruger royal icing til at sætte øjne og til at lave munden med. Jeg vil ikke lave hele den portion på opskriften neden under her, der er til ret meget, så hvis du kan så prøv at forsøge at gøre portion noget mindre.

Royal icing er lavet af æggehvider som man pisker op sammen med flormelis.

Royal icing opskrift:

 • En æggehvide fra et æg
 • Ca. 200 gram flormelis, kommer an på størrelsen af dit æg.

Fremgangsmåde:

 • kom begge ingredienserne i en skål, pisk i ca. 5 minutter.
 • Hvis konsistensen er meget tyk kan man justerer den med citronsaft.

Jeg vil anbefale hvis man vil pynte cookies med royal icing at man ser en YouTube video med konsistensen, lige til det her er det ikke super vigtigt den sidder 100% 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *