Konfirmation gode råd ark

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers

Eller min grafiske side

Klik her @Krea_magi

________________________


Disse a4 ark med gode råd til konfirmanden 2024, selvom der står 2023 på billederne, er de opdateret når i trykker download. de kan downloades og printes ganske gratis her på siden. Der er 4 forskellige temaer at vælge i mellem 🙂 Man kan desværre ikke rette i teksten på disse.

De kan gives som et indslag til konfirmation festen, hvor hver gæst skal udfylde arket, her samler man dem alle ind og konfirmanden får dem, her kan han/hun feks. gemme dem til når de bliver ældre og se tilbage til gode minder og søde/sjove svar.

Hvis i ønsker at dele disse filer med andre på sociale medier, så linker man til hele indlægget og ikke kun sætter pdf filen ind, TAK 🙂 I vil opleve der er et copyright mærke i bunden, det gør jeg på de gratis ting her på siden, fordi jeg tit oplever folk dele mine filer kun og ikke min side på de sociale medier uden tilladelse, og da det er ganske gratis for jer har jeg valgt at tillade mig dette. 🙂