Jeg svømmer i penge

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Står du og skal til en konfirmation eller fødselsdag og mangler en pengegave ? Måske er denne ¨ Jeg svømmer i penge ¨ en god pengegave ide. Det vil også være en fin gave til hvis dit barn skal til en børnefødselsdag hos vennerne, man kan bla. Også vælge at genbruge sine syltetøjsglas til formålet.

1. Start med at komme det i bunden du gerne vil have, sten, bark eller penge.

2. Sæt en gryde over komfuret med SVAG varme (vigtig da dit vand bliver uklart hvis det bliver for varmt og det vil tager noget længere tid at køle ned), blandings forholdende er 1 dl vand til 1 plade husblas, ( til bambien har jeg brug 4:4 og den med fiskene 33:33) jeg varme det op til husblassen er opløst og putter den farve i jeg vil have, du kan bruge både frugtfarve eller pastafarve. Herefter slukker jeg for varmen.

3. Hæld første lag i (op ad kanten hver gang så du undgår så mange bobler som muligt). Det lille glas jeg har brugt har jeg hældt op så det dækker et par cm ad gangen. Det store vil jeg gætte på en 4-5 cm ad gangen. du kan opleve først lag tager længere tid om at stivne, end de andre lag, fordi væsken er varmer.

Hvis du vælger sten eller bark skal du huske første lag kun lige skal dække det, for at undgå uklart vand. Put glasset i køleskabet vent nu til det er helt stift, du skal virkelig have tålmodighed her.

Jeg springer de lille bobler med noget spids når jeg hælder de nye lag på hver gang, hvis du ikke gør det vil de kunne ses.

4. I andet lag kan du nu begynde at stikke ting ned i det stive lag det nye lag vil opløse det neden unden en lille smule så du vil ikke kunne se de små revner du laver med mønten. Sådan fortsætter du til glasset er fyldt.

5. Hvis det andet når at stivne i gryden så varm det bare op på svag varme igen, det har ingen betydning.

I det lille glas har jeg også puttet glimmer i, i mellem hvert lag.

Jeg laver dem dagen før de skal gives, jeg har desværre ikke erfaring med hvor længe de kan holde sig, husk de skal stå på køl hvis du laver den dagen før. Hav god tid med at lave dem da det tager lang tid alt efter størrelse på glasset.

God fornøjelse

TIP: Dunhammerne er lavet af vatpinde, ¨græsset¨ er en kunstig plante fra ikea, fisk ,ænder ,åkander og frø købt på eBay.