Halloween Slik og Chips-poser

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Her under kan du downlade og printe disse halloween slik eller chipsposer. lidt længere er der to videoer en på slikposer og en på hvordan en med chipsposer foldes. de kan både bruges til uddeling i skolen / Børnehaven hvis dit barn har fødselsdag eller til jeres halloweenfest.

Lidt materiale info:

Jeg bruger selv Glossy Fotopapir når jeg printer disse, du kan sagtens bruge alm. papir også, men så får man dog ikke det skinnende look på poserne. Når du køber Fotopapir til dette er det vigtig du findes det der er på mindst gram som muligt det jeg bruger her er 120g, men hvis i kan finde 100 g vil det være bedre.

Til at sætte poserne sammen bruger jeg selvklæbende tape, mit her er fra søstrene grene.

Man kan sagtens bare bruge en ganske alm. saks hvis man ikke har en der kan klippe i takker.

Jeg vil anbefale når man printer, man altid printer på højest kvalitet, husk at vælge den indstilling der passer til det papir du printer på, for at få bedst print resultat.

DEL IKKE mine billeder inde på facebook, hvis man ønsker at dele dem med andre, linker man til denne side, da du forringer kvalitet af billederne ved at ligge dem derind, når folk så gemmer billedet derinde bliver det grumset når det bliver printet ud.

Monster pose

Flagermus pose

Frankenstein pose

Spøgelse pose

Slikpose Tutorials under her:

Chipspose Tutorials under her: