Fastelavns kat

Jeg har lavet en sød kat i papir og karton der kan pynte til fastelavn, eller den kan pynte året rundt faktisk. Jeg fortæller lidt om hvordan den laves og så har jeg lavet skabeloner til jer i kan printe ud længere nede på siden.

Materialer:

 • Papir/ karton
 • Noget der kan tegne på mørkt karton, hvid du bruger sort, jeg har brugt Posca tuscher
 • Saks
 • Lim
 • Evt. Tyl og snor

Sådan gør du:

 1. Start med at printe skabelonerne og klip dem ud, herefter klip delene ud i de farver du ønsker, alle skabelon delene har jeg selv lavet i karton.
 2. Nu skal du lave arme og ben, dem laver jeg i papir, da jeg synes det nemmer at folde, men tænker nu sagtens man kan bruge karton også. Jeg bruger et A4 papir og det er længden på de mål jeg har brugt, i bredden er de 3,8cm.
 3. Til hænder og fødder har jeg klippet et stykke sort karton der er 3,8cm bred, herefter klipper jeg en halv cirkel i den ene ende, og limer den del med hjørne på hver strimmel papir.
 4. Lim nu alle dele sammen
 5. Mal nu øjne og mund, knurre hår er lavet af glimmerpapir
 6. Hvis du vil have snor i, kan du lave hullet med en hullemaskine.
 7. Hvis du vil have tyl på , er det nu du binder det omkring, du kan også klippe en krave i karton, eller bare lade den være som den er.

Skabeloner

Herunder kan du downloade skabelonerne, husk at trykke på tilpas side når du printer for at få den samme størrelse som min, ellers passer målene jeg skriver ovenover ikke.