DIY Pingles chips

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________

Til at starte med skal du finde noget du kan bruge til omkring din pringles dåse, du kan vælge at bruge mønstret papir og lime figur, navne på, eller også kan du printe en af de to jeg har lavet her med Paw Patrol (KUN til privat brug, ingen salg med disse print på) som i kan se på billede to kan de sagtens lave uden kuppel også

Lidt materiale info:

  • Man kan vælge at printe på alm. kopipapir, har jeg brugt til enhjørningen, dog vil det være en god ide at lime top logoet fast på noget karton så det står mere oprejst. eller også som jeg har gjort på de andre brugt fotopapir.
  • Kuplen er en af de der DIY plastik kugler, de kan købes i de fleste hobby butikker herhjemme den jeg bruger her er 8cm
  • Mit “krymmel” er købt på Alixpress ( søg på fake Sprinkles) man kan også bruge pailletter, perler eller hvad man nu lige kan finde.

Jeg sender ikke links på de forskellige produkter, dem skal i selv Google jer frem til. 💖

  1. Start med at klippe alt ud, hvis du har mønstret papir kan du vælge at printe en ud for at bruge som skabelon, eller også mål din pringles bøtte for at få de mål du gerne vil have selv.

2. vend låget op ad for at tegne omkring det, det skal ligge på toppen af din pringles låg, det du klipper nu.

3. Bøj, logo, navn eller hvad du nu vil have inden i låget, som på billedet, lim bådepapiret til låget og logoet fast med limpistol.

4. Lim en aflang steg med limpistol, sæt den ene ende fast først, fold papiret stramt omkring, lim igen hvor papiret ender og hold den nede til det det tørt limet.

5. Brug en bidetang lige så forsigtig til at klippe spidsen på kuplen af med.
6. Vend den om og fyld det i du gerne vil have der i, husk nogen ting kan gøre låget statisk, så det vil sætte sig fast på låget glimmer ovs.

7. Nu skal du lime med limpistolen hele vejen rundt om låget og sætte den på kuplen. det skal gå okey hurtigt da det tørre hurtig.

8. Kanten her skal bruges til at dække lim kanten og låget, så her skal du lige have målt kanten, da samlingerne kan være forskellige ved forskellige kupler og måden du limer, min her er 1 cm men din kan være et andet mål.

9. Lim den først fast foran med en lille klat, og derefter lim begge ender sammen.

10. lim en tynd strimmel i bunden også for en flot finish.

Pringles jeg har lavet til min nevøs fødselsdag

Pringles til min nevøs pengegave