Dip dye lys

_________________________

FØLG gerne med inde på min instagram, der vil du kunne finde en masse inspiration der ikke kan findes her på bloggen også
Klik her @ Mit_farverige_univers
_________________________


Du skal bruge:

  • Dåser
  • Stearin
  • Pigmentfarve eller gennem farvet lys.

Jeg viser i videoen neden under her hvordan jeg laver dip dye lys, det lidt forskelligt hvordan man ser folk gøre det. Jeg har brugt en tomatdåse til at varme stearin rester i over et vandbad, du kan vælge ikke at gøre det sidste jeg gjorde i video med at dyppe det i et stort glas med meget lidt stearin i, det er det der giver den lidt fede effekt hen over lysende synes jeg, men man kan også bare vælge at gøre som de første to trin og så stoppe der efter 💫✨ husk vandet du hælder oveni skal være kogende 🌷 Jeg glemte at vise at jeg puttede lidt pigment farve i (farve man kan købe til stearin, kan købes i bla. Panduro eller på Amazon), det kan man gøre både imens stearinen smelter og efter også, du kan også bare bruge gennem farvet lys, så behøver du ikke pigment farve. det fede ved pigment farven er du kan gøre den helt lys og helt mørk.

Husk jo flere gange du dypper lyset jo tykkere bliver det, og du vil ende med at være nød til at skære i bunden for at få den til at passe.